Breugelbuffet

Keuze uit 1 soep, 5 warme gerechten en 2 aardappelgerechten

Voorgerecht:

  • Knolseldersoep met fijne groenten
  • Minestronesoep
  • Erwtensoep met spekblokjes
  • Boerengroentesoep
  • Uiensoep

Hoofdgerecht, keuze uit:

  • Konijn ‘van de chef’
  • Gehaktballen met krieken
  • Varkenshaasje op grootmoeders wijze
  • Hespenspek
  • Gemarineerde spare ribs
  • Huisgemaakte vidé
  • Stoofvlees met abdijbier
  • Vogelnestjes met tomatensaus
  • Witte en zwarte pensen (Vandecruys) met appelmoes
  • Kippenboutjes met jagersaus

Groenten:

  • Boontjes met spek
  • Boontjes Provençaal
  • Erwten en wortelen

Aardappelgerechten:

  • Gratin
  • Puree
  • Wortelpuree
  • Spinaziepuree