



Koud en warm buffet
Formule A
Koud:
- Verse roze zalm
- Duo van gevulde eitjes en perziken
- Gerookte visplank (zalm, heilbot, forel)
- Meloen met ham
- Ham rolletjes met asperges
Warm:
- Varkenshaasje met champignonsaus
- Kalkoenfilet op grootmoeders wijze
- Mini steak met pepersaus
- Zalm in een mosterdsausje
- Gegratineerd vispannetje
- Visrolletjes in witte wijnsaus
- Boontjes met spek
- Kruidentomaat
- Erwten en wortelen
Inclusief:
- Saladbar
- sausjes
- brood
- drankenpakket voor 4u
Prijs per persoon: 52,00 €
(minimum 20 personen)
Formule B
Koud:
- Gerookte visschotel van de chef
- Tomaatje gevuld met grijze Noordzee garnalen
- Pastasalade met gerokte zalm en fijne kruiden
- Tomaat – mozzarella met pesto
- Salade van kippenreepjes en verse ananas
- Rosbief met vers fruit
Warm:
- Kalfshaasje met oesterzwammensaus
- Varkenshaasje in een zacht pepersausje
- Lamsfilet in rozemarijnsaus
- Kabeljauwfilet in een mosterdsausje
- Duo van scampi’s en tongrolletjes in een zacht currysausje
- Zalmfilet in witte wijn saus met fijne groentjes
- Boontjes met spek
- Parijse wortelen
- Miniwitloof
- Kroketten, gratin
Inclusief:
- Saladbar
- sausjes
- brood
Prijs per persoon: 59,50 €
(minimum 20 personen)
Formule C
Voorgerecht aan tafel:
Visbordje van de chef of meloen met spaanse ham
Soep aan tafel:
Waterkersroomsoep
In buffet:
- Varkenshaasje met saus naar keuze
- Lamskroontje met rozemarijn
- Kippenblokjes in zoet zure saus
- Kabeljauw in een preisausje
- Scampi’s uit de wok met pesto
- Gegrilde zalm met mosterdsaus
- Kruidentomaat
- Boontjes met spek
- Belgisch mini witloof
Dessert aan tafel:
Trio van zoetigheden
Prijs per persoon: 62,50€