Koud en warm buffet

Formule A

Koud:

  • Verse roze zalm
  • Duo van gevulde eitjes en perziken
  • Gerookte visplank (zalm, heilbot, forel)
  • Meloen met ham
  • Ham rolletjes met asperges

Warm:

  • Varkenshaasje met champignonsaus
  • Kalkoenfilet op grootmoeders wijze
  • Mini steak met pepersaus
  • Zalm in een mosterdsausje
  • Gegratineerd vispannetje
  • Visrolletjes in witte wijnsaus
  • Boontjes met spek
  • Kruidentomaat
  • Erwten en wortelen

Inclusief:

  • Saladbar
  • sausjes
  • brood
  • drankenpakket voor 4u

Prijs per persoon: 52,00 €
(minimum 20 personen)

Formule B

Koud:

  • Gerookte visschotel van de chef
  • Tomaatje gevuld met grijze Noordzee garnalen
  • Pastasalade met gerokte zalm en fijne kruiden
  • Tomaat – mozzarella met pesto
  • Salade van kippenreepjes en verse ananas
  • Rosbief met vers fruit

Warm:

  • Kalfshaasje met oesterzwammensaus
  • Varkenshaasje in een zacht pepersausje
  • Lamsfilet in rozemarijnsaus
  • Kabeljauwfilet in een mosterdsausje
  • Duo van scampi’s en tongrolletjes in een zacht currysausje
  • Zalmfilet in witte wijn saus met fijne groentjes
  • Boontjes met spek
  • Parijse wortelen
  • Miniwitloof
  • Kroketten, gratin

Inclusief:

  • Saladbar
  • sausjes
  • brood

Prijs per persoon:  59,50 €
(minimum 20 personen)

Formule C

Voorgerecht aan tafel:
Visbordje van de chef of meloen met spaanse ham

Soep aan tafel:
Waterkersroomsoep

In buffet:

  • Varkenshaasje met saus naar keuze
  • Lamskroontje met rozemarijn
  • Kippenblokjes in zoet zure saus
  • Kabeljauw in een preisausje
  • Scampi’s uit de wok met pesto
  • Gegrilde zalm met mosterdsaus
  • Kruidentomaat
  • Boontjes met spek
  • Belgisch mini witloof

Dessert aan tafel:
Trio van zoetigheden

Prijs per persoon: 62,50€