Koude buffetten vanaf 10 personen

Menu 1

€ 19,50 per persoon

Verse roze zalm

Gevulde perziken met huisgemaakte tonijnsalade

Gevulde eitjes met mimosa (vegi)

Pastasalade met gerookte zalm en fijne kruiden

Ham rolletjes met asperges

Meloen met gerookte ham

Kalkoengebraad met fruit

Saladbar, sausjes, broodmand

Menu 2

€ 23,50 per persoon

Gerookte visschotel van de chef (zalm, heilbot, forel)

Tomaatje gevuld met grijze garnalen

Perziken gevuld met huisgemaakte zalmmousse

Gekookte gamba’s

Kerstomaatje met mozzarella en pesto

Salade van gerookte kippenreepjes met honing- mosterdsaus

Drumsticks

Rosbief met vers fruit

Saladbar, sausjes, broodmand

Menu 3

€ 28,50 per persoon

Verse roze zalmfilet met grijze garnalen

Salade niçoise

Kleine scampi’s met fijne kruiden en pesto

Perziken gevuld met surimi salade

Gerookte visplank van de chef (zalm, heilbot, forel)

Tomaatje gevuld met het beste uit de zee

Duo van rosbief en varkensgebraad met fruit

Gerookte eendenborstfilet met honing- mosterddressing

Mini carpaccio met rucola en parmezaan

Saladbar, sausjes, broodjes

Bruegelbuffet & Pastabuffet (minimum 15 personen)

Menu 1

€ 25,50 per persoon

Duo witte en zwarte pensen (van de cruys) met appelmoes

Spareribs

Varkenshaasje met jager saus (champignons en spek)

Frikadellen met krieken

Stoofvlees met abdijbier

Wortelpuree

Spinaziepuree

Boontjes met spek

Erwten en wortelen

Menu 2

€ 22,50 per persoon

Lasagne van de chef

Penne met scampi in lookroom

Spaghetti met look, zongedroogde tomaten en wok groenten

Penne arrabiata

Gegratineerde macaroni met hesp en kaassaus

Koud en warm buffet (minimum 15 volwassenen)

Menu 1

€ 35,50 per persoon

Verse roze zalmfilet

Duo van gevulde eitjes en perziken

Pastasalade met grijze garnalen

Kalkoengebraad met vers fruit

Salade van gevulde kippenreepjes en honing- mosterd dressing

Saladbar, sausjes, broodmand

Varkenshaasje met champignonroomsaus

Noedels met kip

Kalkoen met pepersaus

Kabeljauw met preisaus

Vispannetje

Erwten en wortelen

Boontjes met spek

Kroketten of gratin of puree

Menu 2

€ 39,50 per persoon

Gerookte visplank (zalm, heilbot, forel)

Tomaatje gevuld met het beste uit de zee

Pastasalade met gerookte zalm en zuiderse groeten

Salade niçoise

Ham rolletjes met asperges

Italiaanse ham met meloen

Kerstomaatjes met mozzarellabolletjes en

Kipdrumsticks

Saladbar, sausjes, broodjes

Varkenshaasje met saus naar keuze

Vlaamse stoverij met abdijbier

Kalfshaasje met pepersaus

Scampi op indische wijze

Zalm met een zacht mosterdsausje

Visrolletjes in een garnalensausje

Erwten en wortelen

Boontjes met spek

Kroketten of puree of gratin

Menu 3

€ 42,50 per persoon

Trio van glaasje gevuld met :
zalmmousse, forelmousse, cocktail grijze garnalen

Verse roze zalm

Gekookte gamba’s

Duo van gerookte zalm en heilbot

Rosbief en met vers fruit

Mini carpaccio met rucola en parmezaan

Pastasalade met breydelham

Saladbar, sausjes, broodjes

Mini steak met saus naar keuze

Kippenblokjes met zoet zure saus

Varkenshaasje op grootmoeders wijze

Duo van visrolletjes en scampi’s in een zacht currysausje

Zalm in een preisausje met grijze garnalen

Kabeljauwfilet in een citroen- botersaus

Boontjes met spek

Parijse wortelen

Belgisch mini witloof

Kroketten, puree, gratin