Koude buffetten vanaf 10 personen
Menu 1
€ 19,50 per persoon
–
Verse roze zalm
Gevulde perziken met huisgemaakte tonijnsalade
Gevulde eitjes met mimosa (vegi)
Pastasalade met gerookte zalm en fijne kruiden
Ham rolletjes met asperges
Meloen met gerookte ham
Kalkoengebraad met fruit
Saladbar, sausjes, broodmand
Menu 2
€ 25,50 per persoon
–
Gerookte visschotel van de chef (zalm, heilbot, forel)
Tomaatje gevuld met grijze garnalen
Perziken gevuld met huisgemaakte zalmmousse
Gekookte gamba’s
Kerstomaatje met mozzarella en pesto
Salade van gerookte kippenreepjes met honing- mosterdsaus
Drumsticks
Rosbief met vers fruit
Saladbar, sausjes, broodmand
Menu 3
€ 28,50 per persoon
–
Verse roze zalmfilet met grijze garnalen
Salade niçoise
Kleine scampi’s met fijne kruiden en pesto
Perziken gevuld met surimi salade
Gerookte visplank van de chef (zalm, heilbot, forel)
Tomaatje gevuld met het beste uit de zee
Duo van rosbief en varkensgebraad met fruit
Gerookte eendenborstfilet met honing- mosterddressing
Mini carpaccio met rucola en parmezaan
Saladbar, sausjes, broodjes
Bruegelbuffet & Pastabuffet (minimum 15 personen)
Menu 1
€ 25,50 per persoon
–
Duo witte en zwarte pensen (van de cruys) met appelmoes
Spareribs
Varkenshaasje met jager saus (champignons en spek)
Frikadellen met krieken
Stoofvlees met abdijbier
Wortelpuree
Spinaziepuree
Boontjes met spek
Erwten en wortelen
Menu 2
€ 22,50 per persoon
–
Lasagne van de chef
Penne met scampi in lookroom
Spaghetti met look, zongedroogde tomaten en wok groenten
Penne arrabiata
Gegratineerde macaroni met hesp en kaassaus
Koud en warm buffet (minimum 15 volwassenen)
Menu 1
€ 35,50 per persoon
–
Verse roze zalmfilet
Duo van gevulde eitjes en perziken
Pastasalade met grijze garnalen
Kalkoengebraad met vers fruit
Salade van gevulde kippenreepjes en honing- mosterd dressing
Saladbar, sausjes, broodmand
Varkenshaasje met champignonroomsaus
Noedels met kip
Kalkoen met pepersaus
Kabeljauw met preisaus
Vispannetje
Erwten en wortelen
Boontjes met spek
Kroketten of gratin of puree
Menu 2
€ 39,50 per persoon
–
Gerookte visplank (zalm, heilbot, forel)
Tomaatje gevuld met het beste uit de zee
Pastasalade met gerookte zalm en zuiderse groeten
Salade niçoise
Ham rolletjes met asperges
Italiaanse ham met meloen
Kerstomaatjes met mozzarellabolletjes en
Kipdrumsticks
Saladbar, sausjes, broodjes
Varkenshaasje met saus naar keuze
Vlaamse stoverij met abdijbier
Kalfshaasje met pepersaus
Scampi op indische wijze
Zalm met een zacht mosterdsausje
Visrolletjes in een garnalensausje
Erwten en wortelen
Boontjes met spek
Kroketten of puree of gratin
Menu 3
€ 42,50 per persoon
–
Trio van glaasje gevuld met :
zalmmousse, forelmousse, cocktail grijze garnalen
Verse roze zalm
Gekookte gamba’s
Duo van gerookte zalm en heilbot
Rosbief en met vers fruit
Mini carpaccio met rucola en parmezaan
Pastasalade met breydelham
Saladbar, sausjes, broodjes
Mini steak met saus naar keuze
Kippenblokjes met zoet zure saus
Varkenshaasje op grootmoeders wijze
Duo van visrolletjes en scampi’s in een zacht currysausje
Zalm in een preisausje met grijze garnalen
Kabeljauwfilet in een citroen- botersaus
Boontjes met spek
Parijse wortelen
Belgisch mini witloof
Kroketten, puree, gratin