Koud en warm buffet

Formule A

Koud buffet:

  • Verse roze zalmfilet met fijne kruiden
  • Gevulde eitjes met mimosa
  • Perziken gevuld huisgemaakte tonijnsalade
  • Surimigarnalen in een looksausje
  • Potje met pastasalade kerstomaatjes en gerookte zalm
  • Italiaanse ham met meloen
  • Gebraden kippenreepjes met ananas en mosterddressing
  • Ontvette ham met asperges
  • Saladbar

Warm buffet:

  • Visrolletjes in een dillesausje
  • Gegrilde zalmfilet in een zacht mosterdsausje
  • Kabeljauwfilet in preisaus met grijze garnalen
  • Varkenshaasje met champignonroomsaus
  • Zacht gegaarde kalkoenrollade op wijze van de chef
  • Kippenblokjes in zoetzure saus
  • Erwten en wortelen
  • Boontjes met spek
  • Kruidentomaat
  • Kroketten
  • Gratin

Formule B

Koud buffet:

  • Gerookte visplank met garnituur (zalm, heilbot, forel)
  • Tomaatje gevuld met grijze Noordzee garnalen
  • Perziken gevuld met zalmmousse
  • Salade niçoise
  • Kerstomaatjes met mini mozzarellabolletjes en fijne kruiden
  • Zacht gegaarde rosbief met pesto en zongedroogde tomaten
  • Kalkoengebraad met fruit
  • Pastasalade met huisgemaakte vleessalade
  • Saladbar

Warm buffet:

  • Duo van visrolletjes en scampi’s in currysaus
  • Zalmfilet in bieslooksaus
  • Kabeljauw in een zacht preisausje
  • Varkenshaasje in een zacht pepersausje
  • Kalfshaasje met oesterzwammen
  • Mini steak met archiducsaus
  • Noedels met kip en curry
  • Parijse wortelen
  • Belgisch mini witloof
  • Boontjes met spek
  • Kroketten
  • Gratin

Formule C

Koud buffet:

  • Trio van amuseglaasjes gevuld met: Zalmmousse, Forelmousse en mini grijze garnalencocktail
  • Tomaatje gevuld met huisgemaakte tonijnsalade
  • Verse roze zalmfilet met fijne kruiden
  • Gekookte gamba’s
  • Salade van de chef met Noorse gerookte zalm
  • Mini carpaccio met Parmezaan en rucola
  • Paté met uienconfijt
  • Spaanse ham met meloen
  • Saladbar

Warm buffet:

  • Gegratineerd vispannetje
  • Scampi’s met pesto
  • Visrolletje in een kreeftensausje met grijze garnalen
  • Kipfilet met basilicumsaus
  • Varkenshaasje met peper-cognacsaus
  • Eendenborstfilet met appelsiensaus en grand marnier
  • Ratatouille van zuiderse groenten
  • Kruidentomaat
  • Kruidenchampignons
  • Kroketten
  • Gratin

Formule D

Koud buffet:

  • Gerookte visschotel met garnituren (zalm, heilbot, forel)
  • Tomaatje gevuld met het beste uit de zee
  • Visterrine van de chef
  • Salade van grijze garnalen
  • Gerookte eendenborstfilet met honing-mosterddressing
  • Duo van rosbief en kalkoengebraad met vers fruit
  • Kruidige drumsticks
  • Saladbar

Warm buffet:

  • Scampi diabolique
  • Zalmfilet in witte wijnsaus met fijne groenten
  • Zeebaars in een garnalensausje
  • Kipblokjes in currysaus en groentjes
  • Lamskroontje in een zacht mosterdsausje
  • Varkenshaasje met jager saus (spek en champignons)
  • Ierse zes-rib met champignonroomsaus
  • wokgroenten
  • boontjes met spek
  • gegrilde courgetten
  • kroketten
  • gratin

Formule E

Koud buffet:

  • Tartaar van verse zalm met fijne kruiden
  • Gerookte visplank (zalm, heilbot, forel)
  • Verse roze zalm
  • Tomaatje gevuld met grijze garnalen
  • Amerikaanse kipsalade met ananas
  • Kalfsgebraad met pesto
  • Italiaanse ham met meloen
  • Saladbar

Warm buffet:

  • Hertenfilet met grand-venneur saus (seizoen)
    anders: lamsfilet met rozemarijnsaus
  • Mini steak met champignonroomsaus
  • Ardeens varkenshaasje met pepersaus
  • Scampi’s in lookroom
  • Trio van visrolletjes, zalm en grijze garnalen met een zacht preisausje
  • Zeebaars in bieslookroomsaus
  • Bloemkool
  • Jonge wortelen met loof
  • Kruidentomaat
  • Kroketten
  • Gratin