Menu van de chef

Formule A

(voorgerecht, soep en dessert wordt aan tafel geserveerd, hoofdgerecht is in buffet vorm)

Voorgerecht:
Zalmcocktail

Soep:
Kippenroomsoep met bieslooksnippers

Hoofdgerecht, keuze uit:

  • Varkenshaasje met champignonroomsaus
  • Kipfilet met basilicumsaus
  • Mini steak met pepersaus
  • Gegratineerd vispannetje
  • Zalmfilet in een zacht mosterdsausje
  • Kabeljauwfilet in preisaus
  • Boontjes met spek
  • Kruidentomaat
  • Erwten en wortelen
  • Kroketten – gratin

Dessert:
Trio van zoetigheden

Formule B

(voorgerecht, soep en dessert wordt aan tafel geserveerd, hoofdgerecht is in buffet vorm)

Voorgerecht:
Cocktail van het huis (zalm, grijze garnalen, gamba’s)

Soep:
Waterkerssoep

Hoofdgerecht, keuze uit:

  • Lamskroontje op Provençaalse wijze
  • Vlaamse stoofkarbonade met abdijbier
  • Varkenshaasje op bourgondische wijze
  • Scampi’s met pesto uit de wok
  • Visrolletjes in witte wijnsaus met grijze garnalen
  • Pasta met gerookte zalm in citroen – botersaus
  • Ratatouille van zuiderse groenten
  • Parijse wortelen
  • Belgisch mini witloofKroketten – gratin – frieten

Dessert:
Chocoladefantasie van de chef met vanillesaus

Formule C

(voorgerecht, soep en dessert wordt aan tafel geserveerd, hoofdgerecht is in buffet vorm)

Voorgerecht:
Carpaccio

Soep:
Tomatensoep met balletjes

Hoofdgerecht, keuze uit:

  • Lamsfilet in rozemarijnsaus
  • Varkenshaasje uit de wok met zuiderse groentjes en currysaus
  • Kalfshaasje met champignonroomsaus
  • Duo van scampi’s en visrolletjes in een kreeftensausje
  • Zalmfilet in een zacht mosterdsausje
  • Kabeljauwfilet met juliennegroentjes in witte wijnsaus
  • Boontjes met spek
  • Gebakken champignons
  • Erwten en wortelen
  • Kroketten – gratin

Dessert:
Duo van tiramisu en speculoostiramisu