Tafeltijd – Klassiek

Aperitief gedurende 1 uur met:

  • cava
  • fruitsap
  • 3 stuks gefrituurde hapjes p.p.

Koud voorgerechtenbuffet keuze van de chef (seizoensgebonden). Voorbeeld:

  • Roze zalmfilet
  • Glaasjes gevuld met grijze Noordzee garnalen
  • Zalmmousse
  • forelmousse
  • Duo van gevulde perziken en eitjes
  • Italiaanse ham met meloen
  • Hespenrolletjes
  • Tomaat-mozzarella
  • Visterrine

8 Warme voorgerechtenbuffet keuze van de chef (seizoensgebonden). Voorbeeld:

  • Kaaskroket oud Brugge
  • Garnaalkroket
  • Scampi in filodeeg
  • Currytipje
  • Scampikroket
  • ….

Soep als buffet (2 keuzes) of soep aan tafel (1 keuze). Voorbeeld:

  • Tomatensoep met balletjes
  • Waterkerssoep
  • Kippenroomsoep
  • Aspergeroomsoep
  • Groetensoep
  • Velouté van wortelen & bieslook
  • Bloemkoolroomsoep

Hoofdgerecht keuze uit:
Vlees & Vis:

  • Lamsfilet
  • Lamskroontje
  • Steak
  • Varkenshaasje
  • Ierse zesrib
  • Gemarineerde kipfilet
  • Hoevespek
  • Kalfshaasje
  • Hert  (seizoen)
  • Fazant  (seizoen)
  • Speenvarken
  • Zalm
  • Botervis
  • Kabeljauw
  • Scampi’s
  • Gamba’s

Keuze uit verschillende soorten warme groenten:

  • Kruidentomaat
  • Parijse wortelen
  • Boontjes met spek
  • Gebakken champignons
  • Belgisch mini wiloof
  • Erwten en wortelen
  • Zuiderse ratatouille
  • Wokgroenten
  • Gefrituurde ui-ringen
  • Bloemkool in melksaus

Keuze uit verschillende aardappelbereidingen:

  • Gratin
  • Kroketten
  • Puree
  • Spinaziepuree
  • wortelpuree

Sauzen:

  • Champignonsaus
  • Pepersaus
  • Mosterdsaus
  • Bearnaisesaus
  • Vissaus

Desserten buffet. Keuze uit:

  • Chocolademousse
  • tiramisu
  • speculaastiramisu
  • rijstpap
  • roomsoesjes & vers schepijs met warme chocoladesaus
  • panna cotta
  • crème brulleé
  • crème caramel
  • diverse cakes
  • taarten,