Tafeltijd – Klassiek
Aperitief gedurende 1 uur met:
- cava
- fruitsap
- 3 stuks gefrituurde hapjes p.p.
Koud voorgerechtenbuffet keuze van de chef (seizoensgebonden). Voorbeeld:
- Roze zalmfilet
- Glaasjes gevuld met grijze Noordzee garnalen
- Zalmmousse
- forelmousse
- Duo van gevulde perziken en eitjes
- Italiaanse ham met meloen
- Hespenrolletjes
- Tomaat-mozzarella
- Visterrine
8 Warme voorgerechtenbuffet keuze van de chef (seizoensgebonden). Voorbeeld:
- Kaaskroket oud Brugge
- Garnaalkroket
- Scampi in filodeeg
- Currytipje
- Scampikroket
- ….
Soep als buffet (2 keuzes) of soep aan tafel (1 keuze). Voorbeeld:
- Tomatensoep met balletjes
- Waterkerssoep
- Kippenroomsoep
- Aspergeroomsoep
- Groetensoep
- Velouté van wortelen & bieslook
- Bloemkoolroomsoep
Hoofdgerecht keuze uit:
Vlees & Vis:
- Lamsfilet
- Lamskroontje
- Steak
- Varkenshaasje
- Ierse zesrib
- Gemarineerde kipfilet
- Hoevespek
- Kalfshaasje
- Hert (seizoen)
- Fazant (seizoen)
- Speenvarken
- Zalm
- Botervis
- Kabeljauw
- Scampi’s
- Gamba’s
Keuze uit verschillende soorten warme groenten:
- Kruidentomaat
- Parijse wortelen
- Boontjes met spek
- Gebakken champignons
- Belgisch mini wiloof
- Erwten en wortelen
- Zuiderse ratatouille
- Wokgroenten
- Gefrituurde ui-ringen
- Bloemkool in melksaus
Keuze uit verschillende aardappelbereidingen:
- Gratin
- Kroketten
- Puree
- Spinaziepuree
- wortelpuree
Sauzen:
- Champignonsaus
- Pepersaus
- Mosterdsaus
- Bearnaisesaus
- Vissaus
Desserten buffet. Keuze uit:
- Chocolademousse
- tiramisu
- speculaastiramisu
- rijstpap
- roomsoesjes & vers schepijs met warme chocoladesaus
- panna cotta
- crème brulleé
- crème caramel
- diverse cakes
- taarten,
- …




